Fakturering

Föreningen har tecknat ett gruppanslutningsavtal med Telenor där vi betalar för samtliga abonnemang kvartalsvis i förskott. Föreningen skickar faktura på abonnemangsavgiften till dig som medlem via e-post kvartalsvis i förskott. Vi behöver därför alltid en aktuell e-postadress till dig – uppdatera den gärna till info@etfiber.se.

Föreningen fakturerar endast grundabonnemanget, eventuella extratjänster och telefonsamtal faktureras direkt av Telenor.

Du kan betala föreningens fakturor via Autogiro eller Bankgiro. Vi rekommendera Autogiro eftersom detta rör sig om en fast kostnad och är enklare både för dig och föreningen.

För att kunna betala via autogiro måste du fylla i ett medgivande och skicka in till föreningen. Tänk på att ange samma person och personnummer som tecknat avtal med föreningen, är du osäker på vem som tecknat det så skicka ett mejl till info@etfiber.se och fråga.

Här finns en blankett för autogiromedgivande, skriv ut den, fyll i dina uppgifter och skicka till föreningen på den adress som anges på blanketten. Ditt kundnummer finner du på tidigare fakturor från oss, (denna uppgift kan vi komplettera med när vi fått blanketten till oss).

Det går också att anmäla autogiro direkt i din internetbank. Sök på företag ”Eskelhem Tofta fiber” så hittar du oss där och kan skicka ditt medgivande till oss. ”Betalarnummer” är detsamma som ditt fyrsiffriga kundnummer vilket finns på tidigare fakturor från oss.

Det framgår av fakturan du får av oss om den kommer att dras via autogiro.