Trygghetslarm mm

Under rubriken ”Frågor och svar” har två punkter lagts till angående trygghetslarm och inbrotts- samt brandlarm. Du hittar dem under fråga 13 och 14.

Som vi skrivit tidigare har gränsen mellan Gnisvärds bredbandsförening och ETfiber varit under diskussion. Vi har nu kommit överens om att gränsen går så att det område som omfattas av VA-utbyggnaden för Gnisvärdsområdet tillhör Gnisvärd medan det övriga ingår i ETfiber.

Vi är nu inne i ett intensivt skede med att skriva på underlag för anbudsförfrågningar för grävning och fibrering. Vi måste sköta detta på rätt sätt för att inte riskera bidraget från staten och regionen. Det handlar ju om 2,2 miljoner för oss. Vi hoppas få ut förfrågningarna inom en snar framtid.

Det fortsätter strömma in anmälningar till föreningen. Vi har nu nästan 300 medlemmar. Vi hade 546 intresseanmälningar så det finns ju ännu en hel del som ännu inte anmält sig som medlemmar. Som vi skrivit tidigare anmäler ni er genom att fylla i anmälningsblanketten (finns under ”Dokument-Medlemsansökan”), skickar den till Stellan Bolin och betalar in 200 kr till föreningen på bankgiro 150-1683. Observera också att bara en person från varje fastighet kan vara medlem.

Nu kan ni boka in den 25 juni kl 18.30! Då blir det årsstämma på Tofta Strandpensionat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *