Informationsmöte den 22 oktober i Eskelhems bygdegård

Alla fastighetsägare i Eskelhem och Tofta är välkomna till informationsmöte i Eskelhems bygdegård måndagen den 22 oktober kl. 18:30. Vid mötet kommer arbetsgruppen att berätta om fiberprojektet, vad som har hänt och vad som är på gång. Vi kommer också att kunna presentera preliminära siffror för kostnaden för att bygga ett fibernät i Eskelhem och Tofta samt för insatsen för anslutning till nätet.

Anne Ståhl Mousa (Region Gotland), Tommy Andersson (Fibernät Gotland) och Tommy Gardarfve (fiberföreningen i Fardhem/Linde/Lojsta) informerar om fiber och svarar på frågor. Stig Pettersson (Eskelhem) berättar om varför han vill ha bredband via fiber. Mikael Lindholm (Eskelhem) visar hur bra eller dåligt mobilt bredband fungerar på några olika platser i Eskelhem och Tofta. Jerry Ahlstedt (Sparbanken Gotland) berättar om bankens ”fiberlån”.

Har du ännu inte anmält intresse för fiber, passa då på tillfället att få information och ställa frågor om varför vi behöver ett fibernät. Även du som anmält intresse är förstås också välkommen till mötet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *