Dags att bilda förening

Nu har tillräckligt många anmält intresse för fiber för att det är dags att bilda en ekonomisk förening. Vi planerar att bilda föreningen den 21 januari 2013. Inbjudan till det konstituerande mötet kommer att läggas in på den här hemsidan och även att skickas via mail till alla de som anmält intresse för fiber och som lämnat sin mailadress till arbetsgruppen.  

Vi är nu uppe i 370 positiva intresseanmälningar. Det är framförallt fast boende i Eskelhem och Tofta som anmält intresse. Fritidshusägarna är lite mer avvaktande. Vi kommer att kontakta alla fritidshusägare i början av januari 2013. Vår förhoppning är att Telia ska komma med förslag på en ny abonnemangsform som tilltalar fritidshusägarna mer än de nu gällande fritidsavtalen.  

Eftersom insatsen blir lägre ju fler som går med tror vi också att ju fler som anmäler intresse desto lättare blir det för de som är tveksamma att bestämma sig. De beräkningar som vi gjort av insatsernas storlek vid olika grad av anslutning är högst preliminära. När vi har bildat en förening och kan ta in offerter har vi möjlighet att presentera mer exakta beräkningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *